Park Hoogveld

Heerlen - Heerlen
Actueel aanbod

€ 155.000,- tot € 519.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
1 - 193m2
Kaveloppervlak
273 - 1295m2
Inhoud
1 - 785m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Aan de zuidelijke rand van Heerlen, in een typisch stukje van het glooiend Limburgse heuvelland, ligt Park Hoogveld.
Park Hoogveld biedt u het beste uit twee werelden: de levendigheid van het talrijke groen in en om de woonwijk en stijlvolle moderne woningen.

In Park Hoogveld kunnen wij u momenteel diverse bouwkavels en 27 fraaie projectmatige woningen aanbieden.

Vrije bouwkavels:
In Park Hoogveld worden over het nieuwbouwplan verspreid bouwkavels uitgegeven. Hierop kunt u zelf, samen met de architect van uw keuze, uw droomhuis realiseren. Hoge kwaliteit en variatie in architectuur zijn de pijlers waarop Park Hoogveld wordt ingericht. Dat geldt ook voor de woningen die in eigen beheer worden gebouwd. Het beeldkwaliteitsplan geeft hiervoor duidelijke richtlijnen en waarborgt de nodige samenhang en kwaliteit.
Wij kunnen u diverse kavels aanbieden variërend in grootte van 493 tot 1.295 m² met prijzen vanaf € 155.000,- v.o.n.

Projectmatige woningbouw:
Voor de diverse woningen in het aanbod kijkt u verder op objectniveau. Er zijn woningen met prijzen van € 337.500,- tot € 519.000,- v.o.n. Er is keuze uit een grote diversiteit aan woningtypes; Halfvrijstaande woningen, fraaie vrijstaande woningen en zeer luxe villa’s, waarvan een deel ook levensloopbestendig.
Dit plan is uniek van opzet en de woningen worden gerealiseerd op mooie ruime percelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Hoogveld
Prijs
€ 155.000,- tot € 519.000,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerlen.

Aanmelden